Kosten

Choices is een tweedelijns GGZ zorginstelling en levert medisch specialistische zorg. Choices is als toegelaten instelling opgenomen in het register van het Algemene Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB). Onze AGB-code is 06-291024. Met deze unieke code zijn wij voor alle zorgverzekeraars in Nederland herkenbaar als erkende GGZ zorgaanbieder. In eerste instantie zal Choices vooral klinisch behandelen met een duur van minimaal 28 dagen met een nazorgtraject van minimaal drie maanden. De behandeling wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering. Het kan wel zijn dat afhankelijk van uw verzekering toestemming gevraagd dient te worden aan de verzekeringsmaatschappij voordat een behandeling kan starten.

Het is van belang dat u bij het 1e gesprek een verwijsbrief van uw huisarts meeneemt en dat u een geldig legitimatiebewijs en een geldige zorgpas kunt overleggen.

Als er sprake is van een behandeling in Zuid-Afrika vragen wij een borgstorting van € 1.500. Hiervan worden het vliegticket en het verblijf betaald. Het eventuele restant wordt na de behandeling geretourneerd.

Wij maken u erop attent dat er een eigen risico vanuit de basisverzekering van minimaal € 385 geldt. Indien het bedrag van dit eigen risico door de verzekeraar wordt ingehouden op de uit te betalen vergoeding aan Choices, ontvangt u hiervoor een factuur.

Voor meer informatie en voorwaarden:

Neem contact op met Choices GGZ

 

logo2